AAN DE MIJNLAMP

Aan de mijnlamp nieuwbouwwoning
AAN DE MIJNLAMP, modern wonen met een warme ziel

Als je project Aan de mijnlamp ziet dan zie je een mooie brede gevel met een rustieke gevelsteen in combinatie met strak aluminium buitenschrijnwerk. Het plat dak en de strakke lijnen typeren het onmiskenbare karakter van een moderne woning, de rode gevelsteen geeft het gebouw een warme ziel.

Je lijkt wel te kijken naar een heel grote moderne villa. Verrassend genoeg vind je achter deze brede gevel geen open bebouwing, maar 2 halfopen woningen met elk een ruime bruto bewoonbare oppervlakte van 161m². Elke woning beschikt over een aparte inkom, voor de ene woning is dit aan de voorgevel en voor de andere aan de zijgevel, hetgeen het concept versterkt dat je naar één woning kijkt.

Wie droomt er niet van een ruime vrijstaande woning met veel lichtinval waarbij energiezuinigheid hoog staat aangeschreven. Met project Aan de mijnlamp koop je een betaalbare woning en krijg je er de uitstraling van een vrijstaande villa bij.

Aan de mijnlamp nieuwbouwwoning

TUIN

Beide woningen zijn voorzien van een groot schuifraam, zo ontstaat er een connectie tussen binnen en buiten. Hierdoor heb je een prachtig uitzicht op jouw mooie tuin en kan je ook van de bloemen en planten genieten rondom het terras op een regenachtige dag. 

Met perceeloppervlakten van 526m² en 544m² kunnen we de tuinen van deze woningen zeker niet als klein bestempelen. Plaats zat om te genieten van een barbecue met vrienden en familie, om te spelen met de kinderen of om een moestuin aan te leggen.

Woningen Aan de mijnlamp 01 en 02 beschikken over een leuke indeling, welke verkies jij?

AAN DE MIJNLAMP 01

Dit is de linkse woning van het project. In deze woning vormt de keuken de centrale kern. Vanuit de keuken heb je niet alleen een leuke connectie met de eetruimte, waardoor je bij het maken van een heerlijk diner perfect met je gasten kan communiceren. De keuken beschikt ook over een geweldig zicht op de tuin via de grote raampartijen. 

Dankzij de mooie plafondhoogte van 260cm heb je in deze woning steeds een ruimtelijke indruk. In de eetruimte werd de plafondhoogte zelfs opgekrikt naar 290cm om het ruimtelijke gevoel te versterken. Zo kan je boven de eettafel een prachtige lichtarmatuur plaatsen als eyecatcher. De leefruimte is een knusse hoek waar je naar je favoriete televisieprogramma kan kijken of een goed boek kan lezen.

Naast 3 ruime slaapkamers vinden we op de verdieping ook een ruime badkamer met ruimte voor een dubbele wastafel en de vrijheid om een bad of inloopdouche te voorzien of wil jij misschien een bad én een douche? 

Aan de mijnlamp nieuwbouwwoning

Aan de mijnlamp nieuwbouwwoning

Aan de mijnlamp nieuwbouwwoningAan de mijnlamp nieuwbouwwoning

AAN DE MIJNLAMP 02

Rechts hebben we dan Aan de mijnlamp 02, deze woning beschikt over een mooie leefruimte die zich uitstrekt van voorgevel tot achtergevel waarbij zithoek en eetruimte naadloos op elkaar aansluiten. In deze ruimte zal er geen gebrek zijn aan lichtinval dankzij de grote glaspartijen in elke aangrenzende gevel. Hoe leuk is het om contact te hebben met je gasten terwijl je lekker aan het kokkerellen bent?! Dit kan perfect met deze open keuken. De voorraad kan je makkelijk stockeren in de aangrenzende berging waar er zeker geen gebrek zal zijn aan bergruimte.

Op het verdiep zijn er 3 slaapkamers, de ene nóg ruimer dan de andere. Voldoende ruimte om een grote kledingkast kwijt te raken, maar wil je toch nog dat tikkeltje meer voor je garderobe dan zou je de bergruimte kunnen omtoveren tot dressing. 

In de badkamer is een groot raam voorzien om veel natuurlijk licht binnen te halen, uiteraard werd er ook aan de privacy gedacht, er wordt namelijk een open structuur in gevelsteen voorzien voor het raam. Zo wordt de inkijk beperkt, geniet je van natuurlijk licht in de badkamer en behouden we een strakke voorgevel. De badkamer is voldoende ruim om naast bad of inloopdouche een dubbele wastafel te voorzien.  Het nachttoilet is een aparte ruimte en is bereikbaar via de overloop.

ENERGIEZUINIGE TECHNIEKENAan de mijnlamp nieuwbouwwoning


Elke woning zal aangenaam verwarmd worden met vloerverwarming, gevoed door een energiezuinige gasketel. Verse lucht wordt geleverd door een ventilatiesysteem D, dewelke ook in staat voor afzuiging om een optimale luchtcirculatie te bekomen.

Je kan je energiefactuur zo beperkt mogelijk houden dankzij de zonnepanelen die op het plat dak geïnstalleerd worden.

Wist je dat je recht hebt op 50% korting op je kadastraal inkomen gedurende 5 jaar als eigenaar van een BEN-woning? Dat is mooi meegenomen!

OF LIEVER ZELF AFWERKEN?

Je kan deze woning ook casco aankopen. Dit wil zeggen dat wij zorgen voor ruwbouw, dakwerken en buitenschrijnwerk om zodoende een wind- en waterdichte woning op te leveren.

Hierna kan je zelf de handen uit de mouwen steken om je woning Aan de mijnlamp volledig naar eigen wens zelf af te werken of te laten afwerken.

HET KOSTENPLAATJE

Wij maken jullie nu al een volle webpagina warm voor dit prachtige project: toffe woningen aan betaalbare prijzen, maar wat kost nu zo'n geweldige woning? Wel, in onderstaande tabel kan je de aankoopprijzen vinden. Hou er rekening mee dat de vermelde prijzen exclusief de gekende kosten zijn: BTW, registratierechten en notariskosten.

Voor een uitgebreide berekening van de registratierechten en erelonen, kijk op www.notaris.be.

Woning
Opp
Slpk
Tuin
Casco
Afgewerkt
Aan de mijnlamp 01
160.90 m²
3
526 m²
-
VERKOCHT
Aan de mijnlamp 02
161.10 m²
3
544 m²
-
VERKOCHT


Zie jij jezelf al wonen in project Aan de mijnlamp? Neem gerust contact op met ons kantoor voor bijkomende inlichtingen op het nummer  0470 22 22 61 of via  info@neovest.be.


{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x