Appartement De Grembij B1.6

2 slaapkamers96,96  m2beschikbaar: bij oplevering


 

Appartement De Grembij B1.6 - verkocht

 Wonen in dit mooie appartement, is wonen in een prachtig nieuwbouwproject met unieke ligging in het hart van Opgrimbie . 

Het appartement, dat afgewerkt is met luxueuze materialen, heeft een aangename, open leefruimte met geïnstalleerde keuken en een oostelijk gelegen terras. Verder beschikt het over 2 ruime slaapkamers, een badkamer, een vrijstaand toilet en een technische ruimte met aansluiting voor wasmachine en droogkast.

Het volledige project is voorzien van de laatste technische hoogstandjes en heeft een bijzonder hoge isolatiewaarde. Door de zeer goede isolatie van het gebouw en de standaard aangebrachte duurzame technieken, heeft u een erg lage energierekening. En met de tegenwoordig alom stijgende energiekosten, is dit toch een belangrijke zorg minder

Ook parkeren zal nooit een probleem zijn. Naast dat er in de nabije omgeving voldoende openbare parkeerplaatsen aanwezig zijn, wordt er onder het gebouw nog een ruime parkeerkelder voorzien. De appartementen worden daarom met een bijbehorende parkeerplaats en kelderberging verkocht.

Een extra troef van dit appartement is de prachtige ligging in de rustige gemeente Opgrimbie én met een vlotte verbinding naar de E314! Het project is gelegen in een prachtige groene omgeving, ook wel de groene poort van Zutendaal en Lanaken genoemd. Je vindt er talrijke recreatiemogelijkheden, zoals tennis, voetbal, zeilen, surfen, en natuurlijk het Nationaal Park Hoge Kempen. Het project bevindt zich middenin het hartje van het oude dorp, Opgrimbie, omgeven door groen maar ook met alle belangrijke voorzieningen in de buurt, zoals o.a. een Delhaize, bakker, slager,… op 50m.

Interesse? Neem gerust contact op met ons kantoor voor bijkomende inlichtingen op het nummer 0470 22 22 61 of via info@neovest.be. Hier kan u ook onze mooie uitgebreide folder opvragen.

 

Maak snel een afspraak via info@neovest.be of 0470 22 22 61

 
Appartement De Grembij B1.6

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x