Appartement De Grembij fase 3 - Boorsem

LAATSTE 5 APPARTEMENTEN WORDEN TE KOOP AANGEBODEN


Residentie De Grembij nabij Boorsem

Wonen in de rustige gemeente Opgrimbie met een vlotte verbinding naar de E314, dat is De Grembij!

Het project is gelegen in een prachtige groene omgeving, waardoor het ook wel de groene poort van Zutendaal en Lanaken wordt genoemd. Je vindt er talrijke recreatiemogelijkheden, zoals tennis, voetbal, zeilen, surfen, en natuurlijk het Nationaal Park Hoge Kempen.

Het project bevindt zich middenin het hartje van het oude dorp, Opgrimbie, nabij Boorsem dat omgeven is van natuurgebieden, maar toch beschikt over alle belangrijke voorzieningen. Zo vind je op 50 meter van het project de Delhaize, de bakker, een slager en nog andere leuke winkeltjes.

Het project bestaat uit 29 moderne appartementen met een eigentijdse architectuur, de luxueuze afwerking en de grote raampartijen maken het parels om in te wonen. Kom na een drukke dag volledig tot rust in jouw prachtige lichte woning!

Een fijne combinatie van privatieve en gedeelde tuinen

Residentie De Grembij is voorzien van een combinatie van private en gedeelde tuinen. Hierdoor heeft elke bewoner van dit project de kans om te genieten van de buitenlucht op het nieuwe domein.

De gelijkvloerse appartementen zijn voorzien van een terras en een eigen tuin. Prachtig om te genieten van het zonnetje, maar tevens ook erg onderhoudsvriendelijk.

Daarnaast is het project voorzien van een ruime gedeelde tuin. Hier kunnen allerlei voorzieningen in onderling overleg aangelegd worden, denk bijvoorbeeld aan een speeltoestel, een groot zitgedeelte of zelfs een moestuin.

Fase 1 van dit project, bestaande uit 10 appartementen, is reeds volledig uitverkocht en bewoond! Ontdek hieronder de beschikbare appartementen van fase 3.Klik op het appartementsnummer voor meer informatie
AppOppSlpkTerrasTuinPrijs
B0.5

81.72 m²

2

13,8 m²

Ja€187.033
B0.6

96.96 m²

2

13,6 m²

Ja€201.652
B1.5

81.72 m²

2

9 m²

Neen€186.893
B1.6

96.96 m²

2

8,9 m²

Neen€201.602
B2.5

116.9 m²

2

77 m²

Neen€239.315


De grootste troef van De Grembij is dé perfecte locatie: rustig en in het groen gelegen nabij Boorsem, maar toch dichtbij het centrum van Lanaken en de opritten van de E314. Door de centrale ligging zijn de woningen voor elke doelgroep zeer gunstig gelegen.

Scholen, winkels en andere voorzieningen zijn nabij en creëren zo de ideale woonomgeving voor zowel jonge gezinnen, medioren, als senioren. Alles letterlijk op steenworpafstand en dus te voet bereikbaar.

Wonen in zo’n bruisende omgeving zal nooit gaan vervelen. Laat je verleiden door de vele sportactiviteiten, winkels, brasserieën, de prachtige natuur en nog veel meer!


Appartement De Grembij fase 3 - Boorsem

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x