Appartement te koop Opgrimbie B3.1

2 slaapkamers116,06  m2beschikbaar: bij oplevering


 

Appartement te koop Opgrimbie B3.1 - verkocht

 Wonen in deze luxe penthouse, is wonen in een prachtig nieuwbouwproject met unieke ligging in het hart van Opgrimbie. 

De prachtige penthouse is afgewerkt met luxueuze materialen en is voorzien van grote raampartijen voor veel lichtinval. Bovendien kan je vanop je  zuidelijk gericht terras, van maar liefst 76m², genieten van een prachtig uitzicht. De penthouse is gelegen op de derde verdieping en heeft een grote, open leefruimte met geïnstalleerde keuken, 2 ruime slaapkamers, een badkamer, een vrijstaand gastentoilet en een technische ruimte met aansluiting voor wasmachine en droogkast.

Het volledige project is voorzien van de laatste technische hoogstandjes en heeft een bijzonder hoge isolatiewaarde. Door de zeer goede isolatie van het gebouw en de standaard aangebrachte duurzame technieken, heeft u een erg lage energierekening. En met de tegenwoordig alom stijgende energiekosten, is dit toch een belangrijke zorg minder

Ook parkeren zal nooit een probleem zijn. Naast dat er in de nabije omgeving voldoende openbare parkeerplaatsen aanwezig zijn, wordt er onder het gebouw nog een ruime parkeerkelder voorzien. De appartementen worden daarom met een bijbehorende parkeerplaats en kelderberging verkocht.

Een extra troef van dit appartement is de prachtige ligging in de rustige gemeente Opgrimbie én met een vlotte verbinding naar de E314! Het project is gelegen in een prachtige groene omgeving, ook wel de groene poort van Zutendaal en Lanaken genoemd. Je vindt er talrijke recreatiemogelijkheden, zoals tennis, voetbal, zeilen, surfen, en natuurlijk het Nationaal Park Hoge Kempen. Het project bevindt zich middenin het hartje van het oude dorp, Opgrimbie, omgeven door groen maar ook met alle belangrijke voorzieningen in de buurt, zoals o.a. een Delhaize, bakker, slager,… op 50m.

Interesse? Neem gerust contact op met ons kantoor voor bijkomende inlichtingen op het nummer 0470 22 22 61 of via info@neovest.be. Hier kan u ook onze mooie uitgebreide folder opvragen.


Downloads

 

Maak snel een afspraak via info@neovest.be of 0470 22 22 61

 
Appartement te koop Opgrimbie B3.1

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x