CASTANEA - Appartement 0. 9


2 slaapkamers96,13  m2beschikbaar: bij oplevering


Dit 2 slaapkamer-appartement op de eerste verdieping heeft een bewoonbare oppervlakte van 96,13 m². Het zuidelijk gelegen terras is 18,44 m² groot en dé plek bij uitstek voor uw ochtendkoffie in de zon of uw aperitiefje na een lange werkdag.


Dit BEN-appartement onderscheidt zich door het gebruik van extra kwalitatieve en duurzame materialen. Het beschikt over een geothermische warmtepomp waarmee je je nieuwe thuis zowel verwarmen als passief koelen. Het gebruik van silicaatsteen als wanden garandeert bovendien een verhoogd akoestisch comfort.


Ondanks dat het om een binnenstedelijke ontwikkeling gaat, ontvlucht je toch de verkeersdrukte door het éénrichtingsverkeer in de Kastanjestraat. Lekker uit eten of snel even langs de supermarkt passeren kan zelfs met de fiets of te voet. Pendel je naar het werk? Dan zal de vlotte verbinding met de E313 en het openbaar vervoer zeker van pas komen.


Voor uw wooncomfort wordt het complex uitgerust met een lift tot in de kelderverdieping, waar zich voldoende ondergrondse parkeerplaatsen, kelderbergingen alsook een ruime fietsenstalling bevinden. Daarnaast is er ook een gemeenschappelijke tuin aanwezig en bereik je via een wandelpadje de achtergelegen zone met een eigen parkje en een petanqueveld.Zie jij jezelf hier al wonen? 
Neem gerust contact op met ons kantoor voor bijkomende inlichtingen
op het nummer 0471/51 52 64 of via info@beauterham.be
.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x