GERHOEVENSTRAAT

Over het project

Deze kwalitatieve woningen met laag E-peil hebben een bewoonbare oppervlakte tussen de 129,80 m² en  140,40 m².

Op het gelijkvloers vindt men een prachtige leefruimte welke aansluit op de ruime open keuken. De grote raampartijen zorgen voor een overvloed aan lichtinval en prachtig uitzicht op de tuin. Er bevindt zich eveneens een handige berging en in de inkomhal is er een apart gastentoilet voorzien.

Op de bovenverdieping bevinden zich 3 ruime slaapkamers waarvan 1 met dressing, een ruime badkamer en een apart nachttoilet.

Bovendien kan de zolderruimte nog uitgebreid worden tot een hobbyruimte of extra slaapkamer(s).

Deze woningen zullen het BEN-label dragen, waardoor je als eigenaar recht hebt op 50% korting op je roerende voorheffing, gedurende 5 jaar lang. Door middel van een EnergieManagementSysteem (EMS) zal men het eigen stroomverbruik volledig kunnen controleren en de verbruikskosten beperken. Er wordt gewerkt met een omkeerbare warmtepomp om tijdens de koude winterdagen de vloerverwarming aan te sturen en bij zomerse temperaturen uw woning te verfrissen met de koelfunctie. Het ventilatiesysteem type D levert verse lucht, maar zorgt eveneens voor de nodige afzuiging om een optimale luchtcirculatie te bekomen.

De woningen worden volledig afgewerkt met kwalitatieve en duurzame materialen en uiteraard met een interieur volledig naar wens van onze klanten.


Het kostenplaatje

Interesse in één van deze kwalitatieve, energiezuinige woningen? De prijzen variëren tussen € 358.000 en € 387.000. Hou er rekening mee dat deze prijzen exclusief de gekende kosten zijn, nl. BTW, registratierechten en notariskosten.

Voor een uitgebreide berekening van de registratierechten en erelonen, verwijzen we u door naar de website www.notaris.be


Voor meer info: klik op het lotnummer van de woning

WONING
OPP
SLPK
STATUS
137,40 m²
3
VERKOCHT
140,40 m²
3
TE KOOP
129,80 m²
3
VERKOCHT
140,40 m²
3
VERKOCHT
{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x