HEPPENSESTEENWEG HAM


Aan de Heppensesteenweg in Ham bouwde BEAU TER HAM drie kwalitatieve, moderne, aaneengesloten woningen. Woning 1 en 3 zijn reeds verkocht en bewoond, maar woning 2 is nog beschikbaar.

Aan de mijnlamp nieuwbouwwoning


TUIN

De eetkamer van de woning grenst aan het terras en kijkt uit op de mooie tuin. Zo geniet je zomer en winter van jouw eigen stukje natuur achter je huis!


Op zoek naar echte kwaliteit, en een thuis klaar voor de toekomst? Deze slimme woning, met laag E-peil en voorzien van warmtepomp, zal klaar zijn voor de toekomst en binnen 20 jaar nog haar waarde hebben.

De woning heeft bovendien een bewoonbare oppervlakte van maar liefst 154m², waarbij elke m² optimaal benut is. Ze beschikt over een ruime open leefruimte met eetkamer die grenst aan het terras en uitkijkt op de mooie tuin.  

Verder zijn er 3 slaapkamers, een badkamer en 2 vrijstaande toiletten, ruime berging en grote raampartijen aan de achtergevel.  

Let zeker ook op de handige fietsenberging!

Aan de mijnlamp nieuwbouwwoning

Aan de mijnlamp nieuwbouwwoning

HET KOSTENPLAATJE

Interesse in deze kwalitatieve, energiezuinige woning? Hieronder kan je de aankoopprijzen vinden. Hou er rekening mee dat de vermelde prijzen exclusief de gekende kosten zijn: BTW, registratierechten en notariskosten.

Voor een uitgebreide berekening van de registratierechten en erelonen, kijk op www.notaris.be.

Woning
Opp
Slpk
Semi-casco
Sleutel-op-de-deur
Heppensesteenweg 02
154 m²
3
297.000 EUR
323.000 EUR


Zie jij jezelf hier al wonen? Neem gerust contact op met ons kantoor voor bijkomende inlichtingen op het nummer  0471 51 52 64 of via  maarten@beauterham.be.


{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x