HEPPENSESTEENWEG HAM
(3 woningen, waarvan nog 1 beschikbaar)

Woning 2 is door middel van de gesloten bebouwing ook ineens het meest energiezuinig en wordt momenteel gebouwd als een ‘slimme woning’. Door middel van een EnergieManagementSysteem (EMS) zal men het eigen stroomverbruik volledig kunnen controleren en de verbruikskosten beperken. Het EMS zal het stroomverbruik en opgewekte energie van de zonnepanelen optimaal benutten door het aansturen van de geothermische warmtepomp (incl.), slimme toestellen, batterij, laadpaal,…

Het ventilatiesysteem D levert verse lucht, maar zorgt eveneens voor de nodige afzuiging om een optimale luchtcirculatie te bekomen. Door het lage E-peil geniet je als eigenaar 5 jaar lang van 100% korting op je onroerende voorheffing. Bovendien wordt deze woning verkocht aan een BTW-tarief van 6% i.p.v. het gebruikelijke tarief van 21%.

Deze woning heeft een bewoonbare oppervlakte van maar liefst 154.40 m² en bevindt zich op een perceel van 2.9 are. Op de bovenverdieping bevinden zich een ruime badkamer, 3 grote slaapkamers waarvan 1 met dressing, een handige extra bergruimte en een apart nachttoilet. Op het gelijkvloers vindt men naast de grote leefruimte met open keuken eveneens een berging, apart toilet, bureauruimte en een fietsberging. De grote raampartijen aan de achtergevel zorgen voor een overvloed aan lichtinval en bieden een prachtig zicht op de mooie, afgesloten tuin.

Parkeren wordt een gemak met 2 privéparkings aan de voorzijde.

Het kostenplaatje

WONING
OPP
SLPK
PRIJS
Woning 2
154,40 m²
3
€ 342 500,00


Hou er rekening mee dat deze prijs exclusief de gekende kosten is, nl. BTW, registratierechten en notariskosten.

Voor een uitgebreide berekening van de registratierechten en erelonen, verwijzen we u door naar de website www.notaris.be

Zie jij jezelf hier al wonen?
Neem gerust contact op met ons kantoor voor bijkomende inlichtingen 
op het nummer 0471/51 52 64 of via info@beauterham.beHEPPENSESTEENWEG HAM  <br/> (3 woningen, waarvan nog 1 beschikbaar)

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x