Minster - nieuwbouw woning 1

Minster nieuwbouw woning MunsterbilzenMinster nieuwbouw woning MunsterbilzenMinster nieuwbouw woning MunsterbilzenMinster nieuwbouw woning Munsterbilzen
3 slaapkamers162,70  m2beschikbaar: bij opleveringeco friendly


 

MINSTER - Nieuwbouw woning 01 - verkocht

 

Woning 01 van project Minster is een halfopen bebouwing met een bruto bewoonbare oppervlakte van 162.70m┬▓ en is gelegen op een perceel van 3a 47ca.

Minster nieuwbouw woning Munsterbilzen


COMFORTABELE INDELING

De indeling is als volgt: in de inkomhal is een apart gastentoilet voorzien. Via de inkomhal bereikt u de leefruimte waar een apart hoekje is om een bureau of speelruimte in te richten.

De comfortabele leefruimte vormt een doorlopend geheel met eetkamer en aangrenzende open keuken. De eetkamer en open keuken hebben een plafondhoogte van 290cm, hetgeen zorgt voor een uniek ruimtegevoel. 

De voorraad kan je in de ruime berging stockeren, deze is immers vlot toegankelijk vanuit de keuken. 

De grote raampartij aan de achtergevel geeft zicht op de tuin. Via deze raampartij is ook het terras bereikbaar waar je in alle rust kan genieten.

Op de eerste verdieping zijn 3 slaapkamers en een badkamer voorzien. De badkamer is uitgerust met een dubbele wastafel en ruimte voor bad en douche. Het nachttoilet kan je in een aparte ruimte vinden.


ENERGIEZUINIGE TECHNIEKEN

De woning zal aangenaam verwarmd worden met vloerverwarming, gevoed door een energiezuinige gasketel. Verse lucht wordt geleverd door een ventilatiesysteem D, dewelke ook in staat voor afzuiging om een optimale luchtcirculatie te bekomen.

Je kan je energiefactuur zo beperkt mogelijk houden dankzij de zonnepanelen die op het plat dak geïnstalleerd worden.


OF LIEVER ZELF AFWERKEN?

Je kan deze woning ook casco aankopen. Dit wil zeggen dat wij zorgen voor ruwbouw, dakwerken en buitenschrijnwerk om zodoende een wind- en waterdichte woning op te leveren.

Hierna kan je zelf de handen uit de mouwen steken om de woning volledig naar eigen wens zelf af te werken of te laten afwerken.

De tussenmuren op het verdiep zijn niet dragend waardoor het mogelijk is om de indeling van de slaapkamers naar believen aan te passen.Minster nieuwbouw woning Munsterbilzen
Zie jij jezelf al wonen in project Minster? Neem gerust contact op met ons kantoor voor bijkomende inlichtingen op het nummer 0470 22 22 61 of via info@neovest.be. 


Indeling Minster woning 01

GELIJKVLOERS

Inkomhal, gastentoilet, bureau, leef- en eetruimte, open keuken, berging/wasplaats


VERDIEPING

Nachthal, apart nachttoilet, badkamer, slaapkamer 1, 2 en 3


Downloads


 

Maak snel een afspraak via info@neovest.be of 0470 22 22 61

 


Klik op de afbeelding om de andere woningen te ontdekken.

WONING 02


Minster nieuwbouw woning Munsterbilzen

WONING 03


Minster nieuwbouw woning Munsterbilzen

WONING 04


Minster nieuwbouw woning Munsterbilzen

Minster - nieuwbouw woning 1

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x