Minster - woningen

MINSTER, 4 NIEUWBOUW WONINGEN

Het project Minster is zodanig ingericht dat het lijkt alsof er 2 ruime open nieuwbouw woningen gebouwd worden. Elk woongeheel herbergt echter 2 verrassend ruime halfopen woningen met een bewoonbare oppervlakte van ca 160m². De zuidwestelijk georiënteerde tuinen met terras zijn bereikbaar via een groot schuifraam.  

De woningen van project Minster worden afgewerkt en instapklaar opgeleverd waarbij er mooie budgetten voorzien zijn voor keuken, badkamer en vloerafwerking. Deze elementen kan je als koper zelf kiezen waardoor de woning geheel naar eigen smaak ingericht kan worden. Door de snelle beslisser kan er ook gekozen worden om de woning casco aan te kopen. Doordat op de verdiepingen er geen dragende tussenmuren zijn is het zelfs mogelijk om de indeling van de kamers volledig naar eigen behoeften in te delen.


BEN JIJ MEE?

Minster nieuwbouw woning Munsterbilzen

Tegenwoordig gaan een nieuwbouw woning en energiezuinigheid hand in hand. Ook Neovest heeft ervoor gekozen om de woningen  binnen het project Minster voor te bereiden op de toekomst. Daarom zullen deze woningen opgeleverd worden met het BEN-label, Bijna Energie Neutraal. 

Voor elke woning zijn er zonnepanelen voorzien zodat jouw energiefactuur zo laag mogelijk blijft.


AANBOD
Woning
Opp
Slpk
Tuin
Prijs casco
Prijs afgewerkt
WON 01

162,70 m²

3
347,38 m²
-
verkocht
WON 02

157,10 m²

3
369,23 m²
-
verkocht
WON 03

162,40 m²

3
388,27 m²
-
verkocht
WON 04

162,00 m²

3
361,72 m²
-
verkocht


Interesse in één van deze woningen, klik op de afbeelding en ontdek meer over de woning van je dromen.

WONING 01


Minster nieuwbouw woning Munsterbilzen


WONING 02


Minster nieuwbouw woning Munsterbilzen
WONING 03


Minster nieuwbouw woning Munsterbilzen


WONING 04


Minster nieuwbouw woning MunsterbilzenZie jij jezelf al wonen in project Minster? Neem gerust contact op met ons kantoor voor bijkomende inlichtingen op het nummer 0470 22 22 61 of via info@neovest.be.

Minster - woningen

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x