WONEN IN GENEBERG

Hoera! Neovest bouwt een nieuw project in Ham! Project Aan de mijnlamp vind je nabij het centrum van Oostham ter hoogte van het rondpunt met de mijnlamp, aan het begin van de verbindingsweg richting Beverlo. Hiermee verklappen we ook onze inspiratie voor de naam van het project.

Aan de mijnlamp nieuwbouwwoning

LOCATIE

Ham is een landelijke gemeente in de Limburgse Kempen, net op de grens met de provincie Antwerpen. De verbinding met autosnelweg E313 is uitstekend waardoor je zowel vlot richting Hasselt als richting Antwerpen kan pendelen.

Project Aan de mijnlamp ligt op 750m van het centrum van Oostham, dat betekent een wandeling van 10 minuten, met de fiets 3 minuten en met de auto slechts 2 minuten.

Aan de mijnlamp nieuwbouwwoning

ALLES OP 1 KM AFSTAND

Het centrum van Oostham is ruim uitgerust met alle noodzakelijke handelszaken. Denk hierbij aan de bakker, de slager en diverse horecazaken of je nu zin hebt in Italiaans, Turks, Chinees of een authentiek Belgisch frietje je hoeft nooit ver te gaan. Je dorst kan je lessen in één van de gezellige dorpscafés.

Om je boodschappen te doen kan je je favoriete winkel kiezen: Carrefour, Aldi of Lidl ze zijn allen slechts op 1 km van je woning.

Ook aan de gezondheidszorg werd gedacht met verschillende huisartsen, een kinesist, tandarts en apotheek. Het lijkt wel een medisch centrum!

Van aan project Aan de mijnlamp is er een vrijliggend fietspad tot aan basisschool De Zevensprong. Maar ook naar sport- en recreatiedomein 't Vlietje met een speeltuin, skatepark, finse piste en de voetbalpleinen van KFC Ham United.

Aan de mijnlamp nieuwbouwwoning

ONTSPANNING

Ham is een groene gemeente die zich uitstekend leent voor een mooie fiets- of wandeltocht. Hierbij loont het zeker de moeite om natuurgebied de Rammelaars, de Schans van Gerhees of de Oude Pastorie eens te bezoeken.

Achter de tuin ligt het toeristisch fietspad dat deel uitmaakt van het Limburgs fietsroutenetwerk. De route 'Van mijnschacht naar natuurpracht' passeert in de achtertuin. Of wat denk je van de Tafelroute? Een initiatief van VrijeTijdsPunt Ham en Toerisme Beringen waarbij een fietstocht langs diverse horecazaken werd uitgestippeld.

Een beetje verder, maar nog steeds dichtbij vinden we dierentuin Pakawi Park, de voormalige Olmense Zoo.


Klik hier om de woningen van project Aan de mijnlamp te ontdekken



{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x